Tagi: hyvinvointi

JennyStudio

6.11.2015 // // Leena

jennystudio

Jennystudio.fi on esimerkki siitä, miten valmiita pohjia käyttämällä voidaan saada hyvinkin nopealla aikataululla toimivat sivut pystyyn. Kustannuksetkin pysyvät alhaalla. Yleensä tämä kuitenkin vaatii, että  sivusto on yksinkertainen ja käytettävissä on laadukkaita kuvia, niin kuin tässä projektissa.

Suunnittelu ja tekninen toteutus: La&La (Asana-teemaa hyväksikäyttäen)

LanaPrana

8.3.2013 // // Leena

LanaPranaArvaa mikä on joogaopettaja ja ayurveda-asiantuntija Lana Lavaninan lempiväri? Arvasit oikein. ;)

LanaPranan sivut siirrettiin WordPressiin, jotta päivitys ja blogin kirjoitus sujuisi jouhevammin. Samalla lisättiin kurssikalenteri sekä hieman stailattiin ja siistittiin ulkoasua. Suurimmalta osin sivut noudattavat kuitenkin vuonna 2010 tehtyä ulkoasua, joten mitään isoja yllätyksiä tässä ei vakiasiakkaille tullut.

Ulkoasu ja tekninen toteutus: La&La

LunaNueva

10.7.2011 // // Leena

LunaNuevaLapsuuden, varhaiskasvatuksen ja vuorovaikutuksen ammattilainen Sirkku Saini-Sjöman (LunaNueva) tarjoaa osaamistaan lapsille, vanhemmille, työntekijöille ja työyhteisöille. Sirkun erikoisosaamista ovat lasten ryhmäpsykoterapia, monikulttuuriset lapset ja työnohjaus. Vapaa-ajallaan Sirkku kerää varoja Kenian Meibekiin perustamalleen teiniäitien turvakodille.

Verkkosivuilla tuodaan esiin Sirkulle tärkeitä arvoja sekä lämmintä, turvallista ja toiveikasta tunnelmaa. Samalla tehtiin verkkosivuihin sopivat käyntikortit.

Verkkosivujen ulkoasu ja tekninen toteutus: La&La.

FysioVisio

31.5.2010 // // Leena

FysiovisioFysioVision sivut uudistuivat. Jenny halusi sivuilleen raikkaita värejä ja energiaa. Sivujen rakenne on yksinkertainen, ja toteutus tehtiin hyvin kevyesti: kalenterina toimii ilmainen ja käytännöllinen Google-kalenteri, ja sivuja päivitetään ilmaisella CushyCMS-järjestelmällä. Ilmoituslomakkeessa kokeilin ensimmäistä kertaa Wufoota: lomakkeen tekeminen oli nopeaa ja selkeää.

Sivujen ulkoasun suunnittelu ja tekninen toteutus (html, css): Lala Design.

LanaPrana

29.3.2010 // // Leena

LanaPranaJoogaopettaja ja ayurveda-asiantuntija Lana Lavaninan sivut hehkuvat Lanan lempiväriä. Toteutus tehtiin mahdollisimman kevyesti: Lana päivittää sivujaan CushyCMS:n avulla, joka on ilmainen ja erittäin helppokäyttöinen väline yksinkertaisten sivujen muokkaamiseen. Kuvagalleriassa ja kurssikalenterissa on käytetty Googlen ilmaisia Picasa– ja kalenteriverkkosovelluksia. Kun Lana lisää kursseja Google-kalenteriinsa, päivitykset näkyvät suoraan LanaPranan verkkosivuilla. Samoin toimivat lisäykset kuvagalleriaan.

Sivujen ulkoasun suunnittelu ja tekninen toteutus: Lala Design.

Lisätietoja Picasan sisällyttämisestä omille verkkosivuille:  PWI jQuery Plugin