Tagi: järjestötoiminta

Vastuullisia vaatteita

18.10.2014 // // Leena

Vastuullisia vaatteitaEettisen kaupan puolesta ry tarvitsi pikapikaa Vastuullisia vaatteita -selvityksensä nettisivumuotoon. Selvitys kartoittaa suurimpien suomalaisten vaateyritysten työtä ihmisoikeuksien kunnioittamiseksi. Nettisivujen etusivulla pystyy yritysten logoja klikkailemalla selaamaan yritysarviot nopeasti läpi.

Graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus (html5, css3): La&La

Eetti ry:n vinkit kansalaiselle:

  • Vaadi vaateyrityksiä kunnioittamaan ihmisoikeuksia ja kysy miten ne ottavat vaatetyöntekijöiden ihmisoikeudet huomioon
  • Harkitse ennen kuin ostat ja osta eettisesti tuotettua
  • Painosta ennemmin kuin boikotoi
  • Kysy kansanedustajilta, mitä he tekevät yritysvastuun edistämiseksi Suomessa

Polttava Kysymys

31.1.2014 // // Leena

Polttava Kysymys -sivustoPolttava Kysymys on 34:n tahon yhteiskampanja laillisesti sitovan ja kunnianhimoisen ilmastolain puolesta. Kampanja vaatii poliitikoilta ilmastolakia, joka velvoittaa vähentämään päästöjä ilmastotieteen suositusten mukaisesti.

Polttavan Kysymyksen sivut uusittiin palvelemaan paremmin kampanjan tiedotustarpeita. WordPress-sivuston kautta lähetetään kätevästi myös uutiskirjeet ja tiedotteet.

Graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus: La&La

KVT ry

9.4.2013 // // Leena

KVT ryKansainvälinen vapaaehtoistyö ry on rauhanjärjestö, jonka tarkoitus on ruohonjuuritason toiminnalla edistää rauhaa, tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja ympäristönsuojelua. Uusien nettisivujen päämääränä on tarjota selkeää tietoa siitä, minkälaisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia järjestö tarjoaa sekä välittää ruohonjuuritason tekemisen hillitöntä meininkiä.

Ulkoasu ja tekninen toteutus (WordPress): La&La

Taidelainaamo

5.10.2012 // // Leena

Taidelainaamo Taidelainaamo välittää Helsingin Taiteilijaseuraan kuuluvien taiteilijoiden teoksia. Seuran jäseninä on yli 700 ansioitunutta kuvataiteilijaa. Yli 4000 teoksen valikoimassa on monipuolisesti maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvia. Taidelainaamo-sovelluksen avulla teoksia voi selata mm. taiteilijan, tekniikan ja värin mukaan.

Käyttöliittymän on suunnitellut Matti Knaapi, teknisesta toteutuksesta vastasi La&La.

 

Helsingin Taiteilijaseura

4.10.2012 // // Leena

Helsingin Taiteilijaseura Helsingin Taiteilijaseura uudisti yhdellä rytäkällä sekä nettisivunsa että taidelainaamonsa. Nettisivujen ilme freesattiin ja julkaisujärjestelmäksi vaihdettiin WordPress.

”Iso kiitos La&Lalle erinomaisesta työstä, ammattitaidosta ja ennen muuta kärsivällisyydestä meidän kanssa. Olen todella tyytyväinen verkkosivu-uudistukseen ja Taidelainaamo-projektiin, jonka lopputulema on erinomainen.” Timo Parkkonen, Helsingin Taiteilijaseura

Kiitos kivasta projektista!

Ulkoasu ja tekninen toteutus: La&La