Tagi: yritykset

Katriina Lankinen Design

15.9.2015 // // Leena

kATla

Sisustusarkkitehti ja muotoilija Katriina Lankisen verkkosivut olivat jääneet ajastaan jälkeen, joten ne suunniteltiin uusiksi WordPress-pohjalle.

Graafinen suunnittelu: Dog Design
Tekninen toteutus: La&La

Tervetuloa kylille!

3.5.2015 // // Leena

Mathildedalin kylässä on oman kaupan, saunan ja alpakoiden lisäksi nyt myös oma leipuri ja panimo! Elina leipoo ja Tuomo tekee olutta. Sivustot jakavat saman sivupohjan, joka on tyylikkään yksinkertainen ja samalla sympaattinen.

Graafinen suunnittelu: Dog Design
Tekninen toteutus (WordPress): La&La

Finndent & Genera

14.7.2013 // // Leena

Genera & Finndent

Finndentille ja Generalle tehtiin WordPress-sivut, jotka jakavat rakenteeltaan samanlaisen, selkeän ja vaikuttavan ulkoasun. Sivut kuitenkin erottuvat erinomaisesti toisistaan tunnusvärien ja vaihtuvien taustakuvien avulla.

Graafinen suunnittelu: Juho A. Juutilainen
Tekninen toteutus: La&La

LanaPrana

8.3.2013 // // Leena

LanaPranaArvaa mikä on joogaopettaja ja ayurveda-asiantuntija Lana Lavaninan lempiväri? Arvasit oikein. ;)

LanaPranan sivut siirrettiin WordPressiin, jotta päivitys ja blogin kirjoitus sujuisi jouhevammin. Samalla lisättiin kurssikalenteri sekä hieman stailattiin ja siistittiin ulkoasua. Suurimmalta osin sivut noudattavat kuitenkin vuonna 2010 tehtyä ulkoasua, joten mitään isoja yllätyksiä tässä ei vakiasiakkaille tullut.

Ulkoasu ja tekninen toteutus: La&La

Post Control Hki

11.12.2012 // // Leena

Post ControlPost Control Helsinki tarvitsi pikapikaa uudet, helposti päivitettävät sivut. Erikoisvaatimuksena oli toimiva videogalleria, johon Vimeo-videot voisi upottaa kävijöiden katseltavaksi.

Ulkoasu: Lasse Kilpiä / Post Control Helsinki

Tekninen toteutus: La&La (WordPress)

Adelfa Agency

11.7.2011 // // Leena

Adelfa AgencyAdelfa Agency on suomalainen kulttuurialan agentuuri, joka tarjoaa asiantuntijapalveluja venäjänkielisiin maihin suunnattuihin hankkeisiin. Adelfan perustajissa Helena Autio-Melonissa ja Anna Sidorovassa yhdistyvät rautainen ammattitaito, laaja-alainen Venäjä-osaaminen ja positiivinen energia.

Sivujen ulkoasussa on lähdetty liikkeelle vanhojen venäläisten lastenkirjojen tunnelmasta sekä logosta, joka Adelfalla oli jo valmiina. Sivusto palvelee kolmella kielellä: suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Ulkoasu ja tekninen toteutus (WordPress): La&La

LunaNueva

10.7.2011 // // Leena

LunaNuevaLapsuuden, varhaiskasvatuksen ja vuorovaikutuksen ammattilainen Sirkku Saini-Sjöman (LunaNueva) tarjoaa osaamistaan lapsille, vanhemmille, työntekijöille ja työyhteisöille. Sirkun erikoisosaamista ovat lasten ryhmäpsykoterapia, monikulttuuriset lapset ja työnohjaus. Vapaa-ajallaan Sirkku kerää varoja Kenian Meibekiin perustamalleen teiniäitien turvakodille.

Verkkosivuilla tuodaan esiin Sirkulle tärkeitä arvoja sekä lämmintä, turvallista ja toiveikasta tunnelmaa. Samalla tehtiin verkkosivuihin sopivat käyntikortit.

Verkkosivujen ulkoasu ja tekninen toteutus: La&La.