Tuotteet

Verkkosivut

Peruspakettiimme kuuluvat verkkosivujen visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus, mutta voimme tilanteen mukaan tehdä vain jommankumman, jos esimerkiksi haluat käyttää tuttua graafikkoa tai koodaria.

Ulkoasu suunnitellaan yhdessä niin, että tuloksena on persoonalliset ja käyttöliittymältään toimivat sivut. Myös sivujen päivitys tulevaisuudessa mietitään asiakaskohtaisesti: kuka sivuja päivittää ja millä työkaluin – tähänkin on monta ratkaisua.

Autamme sisällön ja rakenteen luomisessa mikäli tarve vaatii. Tällöin mietitään yhdessä mm. sitä, miten viestisi tavoittaa juuri sinulle tärkeät kohderyhmät.

Pakettiin kuuluu automaattisesti myös hakukoneoptimointi: tarkoitus on saada sivusi mahdollisimman korkealle Googlen hakutuloslistalla. Asennamme sivuillesi myös Google Analytics -kävijäseurannan ja opastamme sen käytössä.

Tarkempia tietoja esim. käyttämistämme internet-tekniikoista löydät viereisen Työvälineet ja periaatteet -linkin alta.

Palvelintilan ja verkkotunnusten hankkiminen

Saadaksesi sivusi verkkoon tarvitset jostakin palvelintilaa ja lisäksi verkko-osoitteen. Voimme tarvittaessa hoitaa näiden hankinnan puolestasi tai antaa siinä neuvoja. Sinun tarvitsee vain keksiä sivuillesi hyvä, yritystäsi tai sivustoasi kuvaava, helposti muistettava osoite. Voit tarkistaa esimerkiksi Nebulan sivuilta, onko tunnus jo varattu.

Sähköiset uutiskirjeet

Sähköinen uutiskirje on sähköpostitse asiakkaille lähettävä massapostitus, joka tukee esimerkiksi verkkosivujesi uutispalstaa. Persoonallisen näköisellä uutiskirjeellä varmistat, että kaikki kontaktisi pysyvät ajan tasalla — myös ne, jotka eivät käy alinomaa verkkosivuillasi katsomassa, olisiko sinne ilmestynyt jotakin uutta.

Erityistä uutiskirjetekniikkaa ja -suunnittelua tarvitaan myös silloin, kun sidos- ja asiakasryhmät ovat niin suuria, ettei tavallinen sähköpostiviesti enää riitä tiedonvälitykseen. Sähköinen uutiskirje myös lisää organisaation uskottavuutta: ulkoasun voi muokata oman ilmeen mukaiseksi, ja säännöllisellä uutiskirjeellä pidät huolen siitä, että asiakkaasi ja sidosryhmäsi muistavat sinut.

Uutiskirje voidaan luoda esimerkiksi MailChimpilla tai Campaign Monitorilla.

WordPress ja muut julkaisujärjestelmät

Haaveiletko nettilehdestä, blogista tai vaikka keskustelufoorumista? Tällöin tarvitset ns. dynaamiset verkkosivut, johon on nykyään tarjolla monia toimivia ratkaisuja. Esimerkiksi ns. avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPress on erinomainen, ilmainen järjestelmä, jonka pohjalle voi rakentaa esimerkiksi persoonallisen, helposti päivitettävän ja sisällöltään monipuolisen nettilehden. La&La tarjoaa tällöin WordPressin asennuksen ja muokkauksen juuri sinun tarpeitasi silmällä pitäen. Joustavan rakenteensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta WordPressillä voi toteuttaa myös ihan tavallisia verkkosivuja. Suurin osa La&La:n tekemistä verkkosivuista onkin toteutettu WordPressillä.

Google Analytics

Google Analytics on ilmainen ohjelma, jonka avulla näet esimerkiksi sivujesi kävijämäärät, mistä kävijät ovat sinne tulleet ja millä sivuilla viipyneet. Sen avulla voidaan mm.  analysoida kohderyhmiä ja suunnitella markkinointia.

La&La asentaa Google Analyticsin tarvitseman koodin sivuillesi, perustaa sinulle Google Analytics-tilin ja auttaa sinut alkuun raporttien tulkitsemisessa.

Tekstien toimitus ja kielenhuolto

Halutessa voimme toimittaa ja oikolukea tekstisi sekä auttaa sivujesi tai uutiskirjeittesi sisällön suunnittelussa: Leena on opiskellut Helsingin yliopistossa yleistä kirjallisuustiedettä, valmistunut filosofian maisteriksi v. 2007 sekä tehnyt myös toimittajan töitä.

Esitteet ja muut pienet painotuotteet

Voit tilata meiltä myös pienimuotoista graafista suunnittelua. Jos esimerkiksi olet juuri perustanut yrityksen, tarvitset ehkä verkkosivujen lisäksi niiden ilmeeseen sopivat käyntikortit – tällöin saat kaiken mukavasti samassa paketissa.

La&La-viestintäpalvelukokonaisuus

Monen pienen yrityksen tai vähävaraisen organisaation on mahdotonta palkata kokopäivätoimista tiedottajaa, mutta tiedotus halutaan silti hoitaa ammattimaisesti. Jos tarvitset useamman edellä mainituista palveluista ja muutenkin kokonaisvaltaisempaa ja pidempiaikaista apua organisaatiosi viestintään, voit tehdä toimistomme kanssa pidempiaikaisen sopimuksen.

Mobiilioptimointi / Responsiivinen suunnittelu

Suunnittelemme verkkosivusi tai uutiskirjeesi toimimaan loistavasti myös mobiililaitteilla kuten älypuhelimilla tai tablettitietokoneilla. Olemme erikoistuneet erityisesti iOS-laitteisiin kuten iPhoneen ja iPadiin.

Verkkosovelluskehitys

Kun mikään olemassa oleva julkaisujärjestelmä ei riitä ja haluat erikoistuneemman verkkosovelluksen, voimme suunnitella ja tuottaa tietokantapohjaisen sovelluksen tyhjältä pöydältä. Palvelinpuolen ohjelmiston toteutamme PHP-kielellä ja MySQL-tietokannoilla. Verkkosovelluksen dynaaminen sisältö voi olla esimerkiksi asiakasrekisteri, tilasto tai tuotekuvasto.