Sua varten somessa

Sua varten somessa-palvelu auttaa seksuaalista ahdistelua, häirintää ja kiusaamista kokeneita nuoria suoraan somealustoilla. Omat verkkosivut auttavat tärkeässä työssä.

Graafinen suunnittelu: Days Agency
Tekninen toteutus: La&La

Circus&Dance

Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskukset yhdistyivät ja tarvitsivat uudet verkkosivut.

Graafinen suunnittelu: Days Agency
Tekninen toteutus: La&La

Amos Andersons Hem – Amos Andersonin kotimuseo

Huomattavan taiteen tukijan ja suurliikemiehen Amos Andersonin (1878–1961) koti on entisöity alkuperäiseen 1920-luvun henkeen ja avattu yleisölle. Kotimuseo tarvitsi tietysti kotisivut.

Graafinen suunnittelu: Dog Design
Tekninen toteutus: La&La

AnaEE Finland

AnaEE Suomen sivusto kokoaa yhteen kokeellisen ekosysteemitutkimuksen tutkimusalustat. AnaEE Suomen verkosto on tähän asti toiminut ilman omaa virallista sivustoa, joten uusi julkaisualusta oli odotettu tulokas.

Graafinen suunnittelu: Days Agency
Tekninen toteutus: La&La

Kaskas Media

Verkkosivu-uudistus Kaskas Medialle, joka on tunnettu vaikuttavasta ja vastuullisesta tutkimusviestinnästään.

Graafinen suunnittelu: Kobra Agency / Kaskas Media
Tekninen toteutus: La&La

Kuvittajabibliografia

Lastenkirjainstituutille luotiin verkkotietokanta suomalaisista kuvittajista. Kuvittajabibliografia palvelee sekä yleistä kuvitustaiteen tutkimusta ja museoiden ja kirjastojen näyttelytoimintaa että kaikkia kuvitustaiteesta kiinnostuneita harrastajia ja kuvitusten keräilijöitä.

Tietokannasta voi tehdä monipuolisia hakuja ja katsella suomalaisten kuvakirjojen kuvituksia ja kansia. Bibliografiasta löytyy tietoja kotimaisesta lastenkirjakuvituksesta lähes 180 vuoden ajalta.  Tietokanta rakennettiin laajentamalla Lastenkirjainstituutin verkkosivujen WordPressiä. Projekti sisälsi myös vanhojen kuvittajalistojen siirron Excel-taulukoista uuteen järjestelmään.

Suunnittelu ja tekninen toteutus: La&La

A&DO

Verkkosivut A&DO:lle, Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskukselle.

Graafinen suunnittelu: Dog Design
Tekninen toteutus: La&La

Taidelainaamo

Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo uudistettiin palvelemaan kaikkia suomalaisia taideyhdistyksiä, ja samalla käyttöliittymä päivitettiin. Valtakunnallisen taidelainaamon avulla eri puolilla Suomea olevat yhdistykset voivat ylläpitää omia taidelainaamojaan samoin työkaluin ja samoin toimintatavoin. Katso esimerkiksi Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo ja  Turun Taidelainaamo.

Taidelainaamo on räätälöity tietokantasovellus, joka on yhteydessä Gruppo-kontaktienhallintatyökaluun. Lainaamoon liittyy julkisen käyttöliittymän lisäksi myös näkymiä, jotka ovat vain taidelainaamojen henkilökunnan käytössä.

Suunnittelu: Gruppo Software / La&La
Graafinen suunnittelu: La&La
Tekninen toteutus: La&La

Omistuskirjoitus

Omistuskirjoitus on kuvataiteilija Otto Karvosen toteuttama julkinen taideteos Helsingin keskustakirjasto Oodiin. Teos koostuu eri ihmisryhmille osoitetuista omistuskirjoituksista, jotka on maalattu portaikon seinämiin. Teoksesta tehtiin digitaalinen versio.

Suunnittelu: Otto Karvonen
Tekninen toteutus: La&La