Lala Designista tuli La&La

La&La-käyntikortit
Käyntikorttien prototyyppejä.

Yhden naisen toiminimestä tuli kahden sisaruksen luova toimisto! Yritysmuotomme on avoin yhtiö, ja lupaamme kirjoittaa tämän hieman harvinaisemman yhtiömuodon erikoisuuksista ja yrityksen perustamisesta blogiimme lähiaikoina – ainakin itse olisimme mielellämme lukeneet jonkun toisen kokemuksista vastaavanlaisessa tilanteessa.

Uudet verkkosivutkin on vihdoin julkaistu. Työn alla on vielä käyntikortit. Alunperin kyseenalaistimme koko korttien tarpeellisuuden, mutta nyt niistä tuleekin tällaisia askarreltavia. Ja onko askartelu koskaan turhaa? Ei! Näissä tulee sitäpaitsi olemaan erikoisötökkävoimia, jotka siirtyvät kortin askartelijaan. Korttia kannattaa pitää aina näkösällä, niin voimat eivät ehdy. 😉

Lala Designin tuotteiden lisäksi La&Lan valikoimaan on lisätty mm. verkkosivustojen ja uutiskirjeiden mobiilioptimointi. Olemme myös rakentaneet La&La-uutiskirjelisäosan WordPressiin, joten jos käytät sivujesi päivitykseen WordPressiä ja haluat lähettää yhteistyökumppaneillesi uutiskirjeitä, tämä lisäosa on lyömätön. Kysy lisää!

Uusista verkkosivuista saa mieluusti lähettää palautetta. Kirjoita palaute vaikka tämän uutisen kommentteihin tai lähetä meille viesti.

One thought on “Lala Designista tuli La&La

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *