Amnestyn tekstiviestivetoomukset

TekstiviestivetoomusTilasin Amnestyn tekstiviestivetoomukset kännykkääni puolitoista vuotta sitten ja olen sen jälkeen allekirjoittanut palvelun avulla 23 vetoomusta. Joskus aikoinaan kirjoitin vetoomuskirjeitä itse ja lähetin ne postitse, mutta elämän nykytahti ei ole venynyt moiseen enää aikoihin (tietysti prioriteettejaan voisi aina tarkistaa…). Mutta niin kiire minulla ei vielä kertaakaan ole ollut, ettenkö ehtisi naputtelemaan nimeäni yhteen tekstiviestiin.

Tänään tullut vetoomus koskee sudanilaista äitiä, joka on tuomittu kuolemaan kivittämällä. Eipä tarvinnut kauaa harkita; vastasin viestiin samantien. Joka seitsemäs Amnestyn pikavetoomuksesta tuottaa toivotun tuloksen – olisiko Intisar Sharif Abdallah tällä kertaa se seitsemäs?

Voit lukea Amnestyn tekstiviestikampanjasta lisää täällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *