Tulossa pian: WordPress-teema runoilijoille ja kirjoittajille!

Tadaa, Runo WordPress-teemakesäloma-askarteluni tulos:  runoilijoille ja kirjoittajille tarkoitettu WordPress-blogipohja! Tähtäsin suunnittelussa erityisesti siihen, että teema antaa tilaa ja mahdollisuuksia sisällölle eli tekstille – myös erikoisesti asetelluille runoille.  Teeman ilmainen versio (Runo Lite) on tällä hetkellä wordpress.orgin arviointijonossa, mutta maksullisen Premium-version voi jo nyt ladata täältä: runo.lala.fi. (Esittelysivu on tällä hetkellä vain englanniksi, mutta teema on käännetty myös suomeksi ja toimii siis suoraan asennettuna myös suomenkielisellä WordPress-sivustolla. Aion tehdä teemasta myös ruotsin- ja venäjänkieliset käännökset lähiaikoina.)

Ominaisuuksia:

  • Ylimääräisten välilyöntien ja rivinvaihtojen säilyttäminen halutessa (ken on joskus yrittänyt laittaa runoja html-muotoon, tietää mistä puhun :))
  • Alaviitteet
  • Lisätyökaluja tekstieditorissa
  • Fonttivaihtoehtoja
  • Muut ominaisuudet: kolme asetteluvaihtoehtoa: vasen sivupalkki / oikea sivupalkki / ei sivupalkkia, responsiivisuus (ts. näyttää hyvältä myös pienemmillä näytöillä), taustakuvien- ja värien vaihto, valikot, vimpaimet

Palaute ja kaikenlaiset kysymykset teemaan liittyen ovat tervetulleita. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *